nájdete nás na
nájdete nás na Tajovského 2, Nové Zámky 94002
Naša realitná kancelária
Naša realitná kancelária podľa vašich predstáv
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

Na predaj Moderne zariadený 2 izbový byt v tehlovej novostavbe s parkovacím miestom a terasou

Cena:
119 000,00 €
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nové Zámky
Obec: Nové Zámky
Ulica: Kasárenská
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
ID inzerátu: KRN1429
 
Podlahová plocha: 49 m2
Druh: 2 izbový byt
Stav objektu: novostavba
Balkón: neuvedené
ID inzerátu: KRN1429
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Predáme 2 izbový byt v novostavbe Nová Kasárenská, s parkovacím miestom, na prízemí s veľkou predzáhradkou a s vírivkou. Byt má 48,52 m2, k bytu patrí aj pivničná kobka cca 2 m2.
Byt je kompletne zariadený a vybavený a pripravený na nasťahovanie. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne spojenou s obývačkou a samostatnou spálňou. V kuchyni je ostrov s indukčnou varnou doskou, odkladacím miestom, barom s barovými stoličkami. Kuchynská linka je na mieru s novými spotrebičmi ako je chladnička s mrazničkou, so zabudovanou teplovzdušnou rúrou, mikrovlnka, umývačka riadu. Nachádza sa tu nielen kávovar, rýchlovarná kanvica, ale aj základné kuchynské vybavenie ako hrnce, riady, poháre.

V obývacej časti je rozkladací gauč s úložným priestorom, konferečný stolík, zatemňovacie závesy, TV je SMART Google značky TCL, soundbar značky TCL. Nachádza sa tu aj čítacie kreslo. Pri vstupe do spálne je veľká rolldorr skriňa so zrkadlom, pracovný kútik s písacím stolom, manželská posteľ s vysokým čalúneným čelom s podsvietením, matrace, paplóny, nočné stolíky, dve komody, kreslo, zatemňovacie závesy. V kúpeľni je sprchovací kút, WC, odkladací vozík a práčka.
V byte sú spravené betónové stierky. Okná sú biele plastové s trojsklom. Podlahy sú laminátové a v kúpeľni je dlažba. Optický internet od Orange. Elektronický vrátnik s kamerou. Parkovacie miesto má cca 12m2.

Cena za parkovacie miesto v CENE!
Veľkou výhodou tohto byte je predzáhradka s posedením spolu s vírivkou. Terasa pred bytom má zámkovú dlažbu, kde je sedenie: stoličky so stolíkom a relaxačné kreslo. Predzáhradka je upravená: geotextília, makadam, vymývaný riečny štrk a poukladané nášlapné kamene, vyvýšené záhony, hojdacie kreslo.
Nakoľko je to novostavba, sú tu nízke náklady na bývanie.
K dispozícii ihneď.

viac info 0940 588 886
Kristina Nagyova alebo
Ing. Gabriela Pilhovicova
0905 181 239

Maklér:

makler
Maklér:Kristína Nagyová
Telefón:0940588886
E-mail:nagyova-ZVNC-dobrebyvanie.net

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Novinky a aktuality

Home Staging, novinka iba u nás! Pripravíme vašu nehnuteľnosť na predaj do posledného detailu. Táto služba pomôže vašu nehnuteľnosť predať rýchlejšie a mnohokrát za oveľa vyššiu cenu! Ak predávate alebo prenajímate nehnuteľnosť cez našu realitnú kanceláriu tak ju máte úplne zdarma. Vedeli ste, že reálne rozhodnutie kúpiť nehnuteľnosť urobí človek v prvých 7 sekundách? Preto...