nájdete nás na
nájdete nás na Tajovského 2, Nové Zámky 94002
Naša realitná kancelária
Naša realitná kancelária podľa vašich predstáv
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

Exkluzívne predám Rodinnú vilu s 30a pozemkom a bazénom

Cena:
360 000,00 €
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nové Zámky
Obec: Jasová
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 5
Podlahová plocha: 250 m2
Plocha pozemku: 30 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: KRN1441
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Exkluzívne ponúkam na predaj Rodinnú Vilu s rozľahlým pozemkom o výmere 30á krásne široký pozemok, ktorý zabezpečuje krásna príjazdová cesta s kruhovým objazdom ako z filmu.
Ide o poschodový rodinný dom s rozlohou 250m2 , ktorý je čiastočne podpivničený - rozloha pivnice 100m2 ktorá je plne využiteľná a upravená ako posilovňa napr.
Rodinný dom má všetky IS siete a na pozemku sa nachádza bazén. Celý pozemok je upravený po okrajoch je od susedov oddelený okrasnými stromčekmi, so susedmi sú nadštandardné vzťhay.
Dom sa vyznačuje 5 samostatnými spálňami, veľkolepým denným priestorom otvorená obývacia časť prepojená s kuchyňou, srdcom domu je krb, ktorý ma prieduchy aj na poschdie a vykúri celý dom počas vykurovacej sezóny.
Dom disponuje 2 kúpeľňami, špajza, 2 - garáž, technická miestnosť, šatník 3x spálňa, 2x terasa s výstupom z izieb, obývacia časť, kuchyňa, špajza, pivnica.

viac info v RK

Informácie o nehnuteľnosti technická špecifikácia stručne:
- celková vnútorná obytná plocha 250 m2 + pivnica 100 m2
- počet izieb 5
- 2 kúpeľne /prízenie samostatná kúpeľna so sprchovým kútom plus samostané WC, pochodnie veľká kúpeľna s dvomi umývadlami a rohovou vaňou a WC/
- na prízemí sa nachádza aj veľká šatníková miestnosť s práčkou a dvojgaráž s rozlohou 36m2 s podlahovým vykurovaním a možnosťou na nabíjanie elektromobilov
- pivnica s 3 miestnosťami, z ktorých jedna slúžila ako posilňovňa, druhá ako úložná a tretia technická miestnosť o celkovej rozlohe 100 m2
- krytá terasa o rozlohe cca 150 m2
Na pozemku sa nachadza aj sezonné využiteľný bazén s pieskovou filtráciou, a tiež stavaný detský domček, zopár ovocných stromov v plnej rodivosti a tiež okrasné stromy a kríky.
- kovaná brána pri vstupe na diaľkové ovládanie
- kurenie podlahové teplovodné
- inžinierske sieťe voda, elektrika v dome, plyn pri pozemku
Dom je z tehly porotherm 44 cm plus 10 cm izolácia polystýren Austrotherm, tepelný certifikát B
Kvalitná španielska škridla značky Mazzaron
Okná značky Salamander trojsklo
Dom sa predáva aj so zariadením.

Lokalita sa vyznačuje hlavne tichom, bezpečím a pokojným charakterom. Kúsok od domu sa nachádza veľký park s fontánou, detským ihriskom, fitnes ihriskom. V obci sa nachádza zrekonštruovaná škôlka a škola, bowling bar, a vynikajúca reštaurácia Terra s ubytovaním, ku ktorej patrí aj jazdecký areál s možnosťou ustajnenia koní. V blízkosti obce sa nachádza rybník v pozadí s vinohradmi a ovocnými sadmi a lesom. Nehnuteľnosť sa nachádza vo výbornej lokalite blízkosti termálnych kúpalísk - Podhájska, Nesvady, Nové Zámky-Štrand a Štúrovo-Vadaš.
Rodinná vila sa nachádza v obeci Jasová.

Cena 360 000€

odporúčam obhliadku na tel.č 0940 588 886
Kristína Nagyová
Dobré Bývanie s.r.o.
www.dobrebyvanie.net
nagyova-ZVNC-dobrebyvanie.net

Maklér:

makler
Maklér:Kristína Nagyová
Telefón:0940588886
E-mail:nagyova-ZVNC-dobrebyvanie.net

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Novinky a aktuality

Home Staging, novinka iba u nás! Pripravíme vašu nehnuteľnosť na predaj do posledného detailu. Táto služba pomôže vašu nehnuteľnosť predať rýchlejšie a mnohokrát za oveľa vyššiu cenu! Ak predávate alebo prenajímate nehnuteľnosť cez našu realitnú kanceláriu tak ju máte úplne zdarma. Vedeli ste, že reálne rozhodnutie kúpiť nehnuteľnosť urobí človek v prvých 7 sekundách? Preto...