nájdete nás na
nájdete nás na Tajovského 2, Nové Zámky 94002
Naša realitná kancelária
Naša realitná kancelária podľa vašich predstáv
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

Znížená Cena! Ponúkam na predaj 4 izbovú Novostavbu Rodinného domu

Cena:
299 000,00 €
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nové Zámky
Obec: Nové Zámky
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Podlahová plocha: 163 m2
Plocha pozemku: 509 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: KRN1435
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Znížená cena!
Exkluzívna ponuka rodinného domu typu Bungalov.
Ponúkam na predaj Novostavbu RD v pokojnej rezidenčnej oblasti priamo meste Nové Zámky.
Lokalita vhodná pre mladé rodiny, ale aj ľudí, ktorí hľadajú pokojné miesto blízko prírody. Rodinný Dom bol skolaudovaný v roku 2017.

Dom stojí na pozemku 509m2, oplotený barierovým betónovým oplotením, z ulice je pohľadový plot s elektrickou bránou na diaľkové ovládanie. Dom má zastavanú plochu 163m2 – typu prízemný bungalow.
Dispozičné riešenie
Rodinný Dom pozostáva z dennej časti obývačka spojená s kuchyňou spolu 55m2 a nočná časť s 3 samostatnými spálňami. Dom má väčšiu kúpelňu so sprchovacím kútom, vaňou a WC + jedno samostatné WC + špajza.
Súčasťou domu sú vstavané šatníkové rolldor skrine v každej obytnej miestnosti + jedna väčšia vstavaná rolldor popri celej dĺžke chodby.
Podkrovie je pochôdzne a ponúka ďalší priestor na uskladnenie sezónnych vecí.
Kuchyňa a jej s veľkorysé prepojenie s dennou časťou domu, kuchynská linka je riešená v tvare U ku ktorej patrí špajza/technická miestnosť/práčovňa.
Kuchynská linka obsahuje vstavané spotrebiče, ktoré zostávajú súčasťou predaja (Rúra, Mikrovlnka, Varná doska, Umývačka, Digestor, Chladnička).

Technické riešenie stavby:
Tehlová stavba Heluz 30cm zateplená fasádny polystyrenom 15cm (energetický certifikát A0). Stropná izolácia 40cm nobasil. Sadrokartónové podhľady s bodovým osvetlením priestorov. Kúrenie je podlahové značky REHAU + elektrický kotol značky protherm + digitálna regulácia cez termostaty REHAU v každej izbe. Ohrev teplej vody zabezpečuje boiler 100l značky Ariston. Dokurovanie je možné designovými krbovými kachlami, ktoré vykúria celý priestor domu. Obývací priestor je plne klimatizovaný 3,5kw klimatizačnou jednotkou Daikin – schopná vychladiť celý dom. Plastové 3sklo okná, z vonka v izbách vonkajšie žalúzie + terasové dvere Ztková elektrická roleta. Internet je riešený vzduchom spoločnosťou Wisper 60Mbit/s stabilne utiahne netflix vo vyššej kvalite. Stecha je z väzníkového krovu + terran krytina + KJG odkvapový systém odvedený do vsakovačiek. Dom je napojený na verejnú kanalizáciu. Celkové mesačné náklady pre 4 člennú rodinu do 299 000 €. Terasa má rozmer 3,5 x 8m je možné prestrešiť a urobiť si zimnú záhradu. Dom vybavený alarmom značky Jablotron + na dome je kamerový systém.
Pozemok:
Pozemok sa skladá zo spevnených plôch – miesto pre 4 autá, chodník popri dome zo zámkovej dlažby. Zvyšok je okrasná záhrada, kobercový trávnik pravideľne ošetrovaný + okrasné záhony. Záhrada obsahuje automatickú závlahu riadenú Hunter počítačom možnosť ovládania wifi. Závlaha je napojená na vŕtanú studňu na pozemku s ponorným čerpadlom.
K domu patrí aj záhradný domček značky Gardeon rozmer 3x2m, ktorý je skvelý ako sklad náradia a celej techniky pre závlahu.
Dom je predajom voľný.
cena 299 000€

Maklér:

makler
Maklér:Kristína Nagyová
Telefón:0940588886
E-mail:nagyova-ZVNC-dobrebyvanie.net

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Novinky a aktuality

Home Staging, novinka iba u nás! Pripravíme vašu nehnuteľnosť na predaj do posledného detailu. Táto služba pomôže vašu nehnuteľnosť predať rýchlejšie a mnohokrát za oveľa vyššiu cenu! Ak predávate alebo prenajímate nehnuteľnosť cez našu realitnú kanceláriu tak ju máte úplne zdarma. Vedeli ste, že reálne rozhodnutie kúpiť nehnuteľnosť urobí človek v prvých 7 sekundách? Preto...